Tips för att köpa livförsäkring

Köpa livförsäkring är ett enkelt sätt att skydda din familj när någonting dåligt händer dig.
Om du vet vad du letar efter får du den bästa täckningen till ett överkomligt pris.

Skälen till varför folk köper livförsäkring är ett ekonomiskt skydd.
Om du är en ogift person, kanske du inte behöver livförsäkring eftersom ingenting skall bäras av dig. Men när du är gift, kommer dina ansvarsområden att vara mer i linje med odling av din familj. Därför behöver du livförsäkring i detta tillstånd för att föregripa.
I allmänhet är syftet med livförsäkringar för att överföra din inkomst (tillsammans med ränta) till dina arvingar när du är borta.
Dessutom kan du köpa livförsäkringar att betala skulder och andra kostnader, social service och fastighetsfinansiering.

Det finns två grundläggande typer av livförsäkringar.

- En livförsäkring som ger försäkring för en viss period.
- Kassa värde, som kombinerar en död fördel med kontantvärde komponent.

Kontantvärde försäkringserbjudanden livstid skydd, medan en livförsäkring kan vara det rätta valet för ekonomiskt skydd.
Vissa åtgärder kommer att hjälpa dig förändra ditt löptid livförsäkring vara permanent.

Mängden livförsäkring skydd du bör köpa beror på hur mycket inkomst du behöver. Om du är gift, bör både du och din fru köpa livförsäkring.
Ett av enklaste sätten att uppskatta hur mycket livförsäkring skydd som du behöver, bör du använda en miniräknare livförsäkring.

Term livförsäkring ger vanligtvis olika perioden 1 till 30 år. Välj den term som anpassar sig efter dina behov med livförsäkring skydd.
Hur mycket livförsäkring du betalar beror på flera riskfaktorer är ålder, hälsa, rökning eller inte, familjens historia med anknytning till hälsa, samt typ och mängd av liv försäkring du vill köpa.

När man jämför fördelar livförsäkringar, se till att täckningen du jämför är samma. Då vet företaget betyg som utfärdas livförsäkring från flera betyg serviceföretag, AM såsom Bästa eller Standard & Poors.
Dessa företag utvärderar finansiella ställning, försäkringsbolag och kräva betalning förmåga.

När du är redo att köpa livförsäkring, kommer du fylla i en ansökan som innehåller frågor om nuvarande och tidigare av hälsotillstånd och din livsstil.
Du måste göra några hälsokontroller, och din historia rekord av tidigare hälsotillstånd kommer att hjälpa försäkringsbolaget att bestämma lämplig politik och till vilket pris.

0 comments:

Post a Comment

Relaterade tjänster