Skydda ditt företag med ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring


Om du driver ett företag, kommer de konsumenter som anger kontoret att sökanden för ditt företag.

Som konsumenter öka sin uppmärksamhet på juridiska frågor, finns det växande fenomenet med brottsbekämpning. Du kan undvika denna risk, men åtminstone kan du överföra risken för försäkringsbolagen med hjälp av kommersiella Allmän ansvarighet (Commercial General Liability, CGL) försäkring.

Standard kommersiella allmän ansvarsförsäkring politik (även känd som den omfattande allmän ansvarsförsäkring) ger försäkringsskydd för brottsbekämpning av egendom som orsakas av arbetstagare eller kriminellt beteende av arbetarna.

Denna policy kan även omfatta immaterialrätt, avtalsrättsligt ansvar, hyresgäst ansvar, och anställningspraxis ansvar.

CGL fastställd för vissa små eller stora företag, ett kompanjonskap eller joint venture, bolag eller förening, organisation eller nyförvärvade företag.

Denna artikel kommer att förklara den karakteristiska omfattande allmänt ansvar och förklara hur det kan gynna din verksamhet.

Försäkringsskydd i CGL politik, inklusive fysisk skada, medicinsk betalningar, och preemies, inklusive drift ansvar.

När det gäller brottsbekämpning, försäkringsbolag ger täckning för vanliga faror som inte omfattas av policyn, även om de kan omfattas om det tillåts av den stat där politiken är utfärdat. Mängden riskerna med verksamheten och dess storlek avgör den totala täckningen.

Politik får omfatta ersättning för juridiska försvar och undersökning av brottsbekämpning, inklusive advokatkostnader, kostnader rapporter politik, och medicinska kostnader.

Försäkringsbolagen behålla rätten till rättsligt försvar av försäkringsbolag från farlig egenskap.

Allmän täckning som erbjuds av försäkringsbolagen är:

1. Fysisk skada.

I de fall där en person erfarenheter med sjukdom eller skada, kommer CGL politik kompensera människor med kostnaden för service, sjukvård och ersättning vid dödsfall till följd av olyckor eller sjukdom.

Krav för företag och deras anställda kommer att omfattas av olycksfallsförsäkring för arbetare. CGL ger inte täckning i det fallet.

2. Hazard egendom.

Enligt CGL politik, försäkringsbolag gör ägandet ersättning från vissa skadliga effekter till följd av användningen av egendom.

3. Brandrisk.

CGL kommer att kompensera för ditt företag från brandfara.

4. Preemies och drift ansvar.

CGL Försäkringen täcker ansvar till följd av verksamheten.

Till exempel, dina kunder falla på kontoret, sedan försäkringsbolaget måste betala kostnader för läkarvård för din kund.

5. Produkter och avslutad verksamhet ansvar.

Om din produkt inte fungerar kan ditt företag bli straffade. I sådana fall kommer försäkringsbolaget att betala de juridiska kostnaderna.

6. Avtalsrättsligt ansvar.

CGL Försäkringen täcker ansvar ökat från att komma in på hyreskontraktet, licensavtal, hiss underhållsavtal, och så vidare.

Så det är viktigt att klargöra vilken typ och mängd av täckning från din garant. Alternativa täckning ovan kan variera mellan försäkringsbolagen med varandra.

0 comments:

Post a Comment

Relaterade tjänster