Enkla sätt att sänka din bilförsäkring

I dagens värld är många av oss ta en närmare titt på våra finanser och undersöka alla möjliga vinklar för att sänka våra räkningar. Din bilförsäkring kan vara ett område med möjlighet att spara lite pengar. Låt oss ta en titt på några tips du kan använda för att hjälpa dig att avsevärt sänka dina premier Automobile Insurance.

Butiken runt.

Se till att du får en bra ränta. Få prisuppgifter från flera företag innan du bestämmer vem du ska gå med. För att säkerställa att du jämför äpplen med äpplen, se till att få offerter för exakt samma täckning från varje företag.

Höj din avdragsgilla.

Även om detta kan verka skrämmande, det är verkligen nummer ett sätt att sänka din täckning kostnader. Tänk på risken för att du behöver använda din försäkring är ganska låg. Det belopp du sparar genom att höja din avdragsgilla är nästan alltid mer än vad du betalar i olycka reparationer.

Ta bort alla onödiga täckning.

Många gånger har vi inte ens vet vad vi täckt för. Var noga med att granska er politik med ditt försäkringsbolag och inte betala för saker du egentligen inte behöver.
Till exempel många av oss betala för bogsering och hyrbil och dessa är inte alltid nödvändigt eller värt att betala för.

Köp alla dina försäkring från samma bolag.

Nästan alla försäkringsbolag erbjuder försäkring besparingar buntar. Till exempel är det nästan alltid billigare att köpa bil och hem ägarens försäkring enligt samma politik. Se till att du fråga dem om deras multi-politik rabatt.

Känn din kredit värdering.

De flesta försäkringsbolag är nu baserar er politik prissättning del av din kredit värdering. Ju högre din kredit värdering, desto lägre blir din kostnad för försäkringen kommer att bli. Det kommer att vara fördelaktigt för dig att övervaka din poäng och göra allt du kan för att få en god kreditvärdighet.

Bestäm om du är berättigad till gruppförsäkringar Premiesparfonden.

Var noga med att kolla med din arbetsgivare och alla organisationer som du tillhör för gruppförsäkringar. Många företag erbjuder lägre försäkringspremier genom en särskild försäkringsbolag.

Forskning priser innan du köper ett nytt fordon.

Försäkringspremie priserna kan variera kraftigt från ett fordon till en annan. Ibland vad du tror kan ha ett lägre faktiskt kommer att bära en högre prislapp. Var noga med att kontakta ditt försäkringsbolag innan de köper ett nytt fordon att ta reda på vad din premie blir. Många gånger kommer det att finnas rabatter för funktioner bilsäkerhet. Du kanske vill be ditt försäkringsbolag vad de erbjuder rabatter för och hålla detta i åtanke när du söker efter en ny bil.

Drop täckning på äldre bilar.

Om du kör en äldre bil som inte har mycket värde, kan du överväga att släppa kollision. Detta kommer att klippa din hastighet och gör att du kan hålla extra pengar i fickan.

Betala din premie på en gång.

Om det alls är möjligt betala din sex eller tolv månaders premium på en gång. Medan de flesta företag erbjuder en månatlig betalning plan, det nästan alltid kommer med påklistrade på bekvämlighet avgifter.

Fråga ditt försäkringsbolag hur du kan få ytterligare rabatter.

Det skadar aldrig att fråga. Var noga med att fråga ditt försäkringsbolag platt ut om det är något annat du kan göra som kommer att sänka dina priser. Många gånger kan du få en rabatt för att ta en kurs förarnas säkerhet. Andra rabatter kan innehålla en högre rabatt, säker körning rekord, låg körsträcka, etc.

0 comments:

Post a Comment

Relaterade tjänster